Θλίψη: Κλινικά νεκρός ο Γέλοβατς της ΑΕΚ

Nov 24, 2021

Πολύ δυσάρεστα τα νέα από το στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς η κατάσταση της υγείας του Στέφαν Γέλοβατς έχει επιδεινωθεί πάρα πολύ.

 

 

Ο παίκτης της ΑΕΚ έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη για την ζωή του μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερες πηγές επιβεβαίωνουν την παραπάνω πολύ δυσάρεστη πληροφορία του Basket247, ωστόσο μέχρι τελευταία στιγμή άπαντες ελπίζουμε να είναι "λάθος".

 

Προφανώς δεν περιμένουμε έγκαιρα επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς επίσημη «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση θα βγει μόνο όταν το επιτρέψει η οικογένεια ή αλλιώς όταν βγει η σχετική ανακοίνωση - ενημέρωση από την κλινική Metropolitan General.

 

Ενημέρωση ώρα 18:25: Δυστυχώς κάθε πληροφορία που έρχεται στο Basket247 επιβεβαιώνει την παραπάνω τραγική είδηση, ωστόσο θα συνεχίσουμε να τονίζουμε το παραπάνω κείμενο, πως είναι καθαρά θέμα οικογένειας η επίσημη ενημέρωση.

 

Ενημέρωση 22:45: Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές ο Στέφαν είναι κλινικά νεκρός, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και πλέον είναι καθαρά απόφαση της οικογένειας το πότε θα παύσει να του χορηγείται τεχνητή υποστήριξη και θα "φύγει" οριστικά από την ζωή. Τονίζουμε και θα ξανά τονίζουμε λόγω της σημαντικότητας του θέματος πως κάθε κίνηση είναι αποκλειστικά απόφαση της οικογένειας του Σέρβου αθλητή.

 


Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε ψυχραιμία λόγω της σοβαρότητας του θέματος και σεβασμό...

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr