Καντζούρης: «Πήραμε μια νίκη που μετράει διπλά»

Oct 23, 2021

Πανευτυχής με τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του Ιωνικού Νικαίας ήταν ο Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος την απέδωσε στη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

«Πήραμε μία πάρα πολύ δύσκολη νίκη. Περιμέναμε ένα παιχνίδι με εξαιρετικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Γνωρίζαμε ότι ο Ιωνικός είναι μία ομάδα με καλή ομοιογένεια που οφείλεται στον ελληνικό κορμό κατά κύριο λόγο. Το ενεργειακό κομμάτι, στο οποίο είχαμε επενδύσει στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι δεν λειτούργησε έτσι όπως θέλαμε.

Είχαμε μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη δουλειά και βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρούμε καλό ρυθμό στην επίθεση.

Είχαμε καλές συνεργασίες και στις δύο πλευρές όταν χρειάστηκε, προς το τέλος του αγώνα και άλλη μία φορά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί πήραμε μία νίκη που μετράει διπλά στη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Πανευτυχής με τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του Ιωνικού Νικαίας ήταν ο Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος την απέδωσε στη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

«Πήραμε μία πάρα πολύ δύσκολη νίκη. Περιμέναμε ένα παιχνίδι με εξαιρετικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Γνωρίζαμε ότι ο Ιωνικός είναι μία ομάδα με καλή ομοιογένεια που οφείλεται στον ελληνικό κορμό κατά κύριο λόγο. Το ενεργειακό κομμάτι, στο οποίο είχαμε επενδύσει στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι δεν λειτούργησε έτσι όπως θέλαμε. Είχαμε μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη δουλειά και βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρούμε καλό ρυθμό στην επίθεση. Είχαμε καλές συνεργασίες και στις δύο πλευρές όταν χρειάστηκε, προς το τέλος του αγώνα και άλλη μία φορά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί πήραμε μία νίκη που μετράει διπλά στη διάρκεια του πρωταθλήματος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr