Άρης - Κολοσσός: Ο κομισάριος πέταξε... μπουκάλι στο παρκέ για να διακοπεί ο αγώνας

Oct 16, 2021

Ένα παγκοσμίου... σπανιότητας περιστατικό συνέβη στο Άρης - Κολοσσός Ρόδου, καθώς ο κομισάριος της αναμέτρησης πέταξε μπουκάλι στο παρκέ για να διακοπεί το ματς.

 

 

 

Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου τα... γαλλικά έδιναν και έπαιρναν από την κερκίδα για τις διαιτητικές αποφάσεις των... αρχόντων της αναμέτρησης. Μετά από ένα σφύριγμα που δεν δόθηκε για τον Άρη και την κατοχή να αλλάζει, η κόρνα της γραμματείας χτύπησε για τάιμ άουτ που κάλεσε ο τεχνικός του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης.

Την κόρνα αυτήν ωστόσο ελάχιστοι άκουσαν, καθώς ο Κολοσσός οργάνωνε την επίθεση του κάτω από ακραίες αποδοκιμασίες από τους φίλους του Άρη. Άπαντες στον πάγκο των Ροδιτών σηκώθηκαν όρθιοι για να διαμαρτυρηθούν για το τάιμ άουτ που δεν σφυρίχτηκε, με τους ανθρώπους της γραμματείας να κάνουν τους... τροχονόμους μήπως και τους δουν οι διαιτητές.

Αυτό έγινε... μάταια, καθώς οι διαιτητές κάτω από τις ιαχές του κόσμου δεν άκουσαν τίποτα από τα παραπάνω, με αποτέλεσμα ο κομισάριος της αναμέτρησης να πετάξει μπουκάλι στο παρκέ, προκειμένου να διακοπεί... αναγκαστικά το ματς.

 

Τα συμπεράσματα δικά σας...

 


Άκης Γεωργαντάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr