Μουράτος: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει στο τερέν θα κερδίσουμε την Λάρισα»

Oct 16, 2021

Για το αυριανό παιχνίδι του Λαυρίου με την Λάρισα έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ο Βασίλης Μουράτος, ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς.

 

 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
Η εμφάνισή μας απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν αυτή που έπρεπε αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι.

Η ομάδα μας αυτή την εβδομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στη Λάρισα. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό τόσο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος όσο και για τον τομέα της ψυχολογίας μας που πρέπει να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα ενόψει ενός εξίσου δύσκολου παιχνιδιού στην Ισπανία απέναντι στη Μάλαγα την ερχόμενη Τετάρτη.

Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί πολύ καλά, υπήρχαν αρκετές μέρες για να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Σίγουρα η Λάρισα στην έδρα της είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα όμως πιστεύω ότι αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και είμαστε αυτοί που πρέπει στο τερέν, θα καταφέρουμε να πάρουμε το «ροζ φύλλο» αγώνα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr