Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας της Λάρισας

Aug 09, 2021

Την έναρξη κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν ανακοίνωσε επίσημα η Λάρισα.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από την ?️ Δευτέρα ??/??/???? θα βρίσκονται στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 της BASKET LEAGUE.

Μπορεί η αβεβαιότητα ως προς την προσέλευση των θεατών στους αγώνες να εξακολουθεί να υφίσταται και να απασχολεί όλη την αθλητική κοινότητα, ωστόσο με την μέχρι τώρα απόφαση της Κυβέρνησης τα γήπεδα θα έχουν την δυνατότητα να επιτρέψουν την είσοδο των φιλάθλων στο 80% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Οπότε σας θέλουμε και πάλι δίπλα μας ?γιατί μαζί σας νιώθουμε πιο ΣΙΓΟΥΡΟΙ και πιο ΔΥΝΑΤΟΙ στην δύσκολη προσπάθεια που θα κάνει η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Θυμίζουμε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα παρακολουθούν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Η αγορά των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στα γραφεία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ στην οδό ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΉ 31-33 2ος ΟΡΟΦΟΣ καθημερινά (ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) πρωί 10.00 – 14.00 και ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απόγευμα 19.00 – 21.00.(Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο ☎️ 2410-258999)

Οι τιμές είναι 100€, 200€ , 300€ και 400€ ανάλογα με την θέση και το διάζωμα και για την έκδοση τους είναι απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία
ΑΜΚΑ
ΑΦΜ
ΑΔΤ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΎ COVID-19 ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ COVID – 19

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδο στο γήπεδο . Σε αντίθετη περίπτωση και για την ασφάλεια όλων ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ.

**Στις ειδικές κατηγορίες όπως ΑΜΕΑ , φοιτητές και ανέργους θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας εφόσον υπάρξουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις από την Κυβέρνηση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr