Παναθηναϊκός: Υπογράφουν και παραχωρούνται δανεικοί Χουγκάζ - Ντιαλό

Jul 17, 2021

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ιωνικό για την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει αποκτήσει παράλληλα τον Άλφα Ντιαλό από το Λαύριο. Αμφότεροι θα δοθούν δανεικοί.

 


O νεαρός Έλληνας αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για το μέλλον και φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Νίκαιας, κατακτώντας μάλιστα και το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της Basket League. Από την πλευρά του, ο Ντιαλό ήταν ένας από τους παίκτες - κλειδιά στην τρομερή πορεία του Λαυρίου μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος και εξαργυρώνει την συνολική παρουσία του με μία μεγάλη ευκαιρία για το κορυφαίο επίπεδο.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ολοκλήρωσαν τα deals, με τον Χουγκάζ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο και τον Ντιαλό τριετές. Οι δύο αθλητές θα παραχωρηθούν δανεικοί φέτος, ώστε να κερδίσουν χώρο, χρόνο και παραστάσεις για το μέλλον και να μην μείνουν στην άκρη του πάγκου των νταμπλούχων Ελλάδας, που θα τους... τσεκάρουν διαρκώς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr