Αγγέλου: «Διαχειριστήκαμε λάθος το +9 αλλά αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια μας»

May 26, 2021

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως η ΑΕΚ ήταν ανταγωνιστική και στα τέσσερα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό και επεσήμανε πως άπαντες παρασύρθηκαν στο +9 της τέταρτης περιόδου.

 

Όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη σειρά μπορείς να τη δεις από πολλές πλευρές. Να δεις τι έγινε στο πρώτο στο δεύτερο στο τρίτο, στο τέταρτο παιχνίδι και να χωρίσεις σε κατηγορία. Να αξιολογήσεις αυτά τα τέσσερα δεκάλεπτα. Το σημερινό παιχνίδι διαχειριστήκαμε λάθος την προσέγγιση στους 9 πόντους. Και όταν πηγαίνεις να αντιμετωπίσεις στα ίσια μια διαφορά 9 πόντων με διαφορετικούς παίκτες η αγορά δεν κάνει λάθος. Πρέπει να έχεις σεβασμό και να μην χάσεις το μυαλό σου. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια που κάναμε που σε αυτή τη σειρά ήταν σημαντική και ευχαριστώ τους παίκτες. Να συνεχίσουμε».

 
Για το σε πόσα από τα 4 παιχνίδια η ΑΕΚ ήταν καλύτερη: «Ήταν και στα τέσσερα ανταγωνιστική. Ήταν παράμετροι μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η σειρά ανέδειξε προσωπικότητες και από τον Παναθηναϊκό αλλά και από εμάς. Σε αυτό το επίπεδο και σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αξιολογούμε τις αποφάσεις που παίρνουμε. Δεν μπορούμε να παίρνουμε τις αποφάσεις με το ένστικτο. Το σκορ είναι βασική παράμετρος να ελέγξεις το ένστικτό σου».

Για το αν παρασύρθηκε η ΑΕΚ στο +9: «Ναι. Και σε αυτό έχω συμμετοχή και εγώ».


Για τον Μόουζες και τη συμμετοχή του στους ημιτελικούς: «Ο Μόουζες είναι θαύμα που παίζει. Έχει οστικό οίδημα και στα δύο πόδια. Η επιλογή έγινε με κάποια κριτήρια. Παίρνουμε την απόφαση με βάση τους παίκτες που έχουμε».

 

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr