Παπαπέτρου: «Είμαστε οικογένεια και στα εύκολα και στα δύσκολα, έχουμε μαχητική ψυχή»

May 26, 2021

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αποθέωσε την ΑΕΚ και υποστήριξε πως η μαχητική ψυχή ξεχώρισε για τον Παναθηναϊκό.

 


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ...

Για το τι άλλαξε στο τέλος και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη: «Θέλω να συγχαρώ τον κόουτς Αγγέλου και την ΑΕΚ. Ήταν τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Βλέποντας παίκτες με μεγαλύτερη ηλικία από μένα, να δίνουν το 100% και να μας βάζουν δύσκολη, θέλω να πω συγχαρητήρια. Μας πονάει γενικά το τρίτο δεκάλεπτο, μπαίνουμε λίγο χαλαρά, με εμένα πρώτο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, συγκεντρώθηκα κι εγώ περισσότερο, παίξαμε καλύτερα επιθετικά. Ήταν εξαιρετική ομαδική νίκη και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στους τελικούς».

Για αυτό που έπαιξε ρόλο σε όλη τη διάρκεια της σειράς: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με φοβερή εμπειρία και καλοδουλεμένη. Μας κοίταξαν στα μάτια και πρέπει να περιμένεις ότι θα γίνουν δύσκολα παιχνίδια. Το ίδιο περιμένουμε από κάθε ομάδα. Ήμασταν σίγουροι ότι δε θα ήταν εύκολο. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά υπάρχει πολλή κούραση. Γυρνάω σπίτι μου και δε θέλω να κάνω τίποτα! Θέλω να φάω και να κοιμηθώ».

 Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

 Για αυτά που δεν έκανε σωστά ο Παναθηναϊκός και πρέπει να βελτιώσει στους τελικούς: «Όσο παίζεις πρέπει να βελτιώνεται. Μέχρι την τελευταία μέρα. Η ΑΕΚ είχε διαβάσει το παιχνίδι πολύ καλά, αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Σε κάποια πράγματα δεν παίρνουμε σωστές αποφάσεις, πρώτα από όλα εγώ. Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε λάθη που έδωσαν 13 πόντους στο τρανζίσιον για την ΑΕΚ. Όλα παίζουν ρόλο σε μια σειρά. Αν ήμουν θεατής, θα ήθελα να τη βλέπω αυτήν τη σειρά».

Για το στοιχείο που έχει ο Παναθηναϊκός και είναι το πιο θετικό του: «Είμαστε μια οικογένεια και στα δύσκολα και στα εύκολα. Από τον κ. Τριαντόπουλο, τον Αλβέρτη, τον Διαμαντίδη, μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο στον οργανισμό. Έχουμε μαχητική ψυχή, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, δίνουμε τα πάντα στο παρκέ και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr