Καλαϊτζής για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορείς να βάλεις την λέξη επιτυχία ή αποτυχία» (vid)

May 25, 2021

 Ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησε για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, ενώ, σχολίασε και τους δύο ημιτελικούς της Ευρωλίγκα.

 

Ο Team Manager του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καλαϊτζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΟΠΑΠ και μίλησε για τη φετινή πορεία των «πρασίνων», ενώ, σχολίασε και τους ημιτελικούς της Ευρωλίγκα.

«Είναι δύσκολο να περιγράψεις την φετινή χρονιά με μία λέξη. Δεν μπορείς να βάλεις την λέξη επιτυχία ή αποτυχία. Άνοιξε ένας νέος κύκλος. Οι στόχοι ήταν διαφορετικοί, κανένας δεν μίλησε για Final Four. Η ομάδα είχε πολλά πάνω - κάτω σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι παίκτες όμως έχουν μία σημαντική εξέλιξη και κάποιοι ανέβηκαν. Άλλοι απέκτησαν εμπειρία για να "κουβαλήσουν" την ομάδα. Εκεί είμαστε κερδισμένοι. Μας επηρέασε αρκετά ο Covid-19 και το timing. Είχαμε τραυματισμούς, απουσίες. Δεν μπορέσαμε να βρούμε "σταθερές" για να κερδίσουμε περισσότερα ματς και να έχουμε μία καλύτερη βαθμολογική θέση», ανέφερε σχετικά.

 Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Basket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr