Μανωλόπουλος: «Μπορούμε το break στη Πάτρα» - Γιατράς: «Ήταν θέμα ψυχής, όχι τακτικής»

May 15, 2021

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε κόντρα στον Προμηθέα, όμως, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε πως μπορούν να κάνουν ξανά το break και να προκριθεί η ομάδα του.

 

«Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχω μεγάλο σεβασμό και για την ομάδα και για τον προπονητή και για τους παίκτες. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου, πολύ physical, πήγε στις επαφές σώμα με σώμα. Είχαμε κάποια θέματα στο ροτέισον. Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος και κέρδισε. Βεβαίως και μπορούμε να κερδίσουμε ξανά στην Πάτρα. Θέλει ψυχικά αποθέματα, θέλει κάποιοι παίκτες που έπαιξαν πολύ να ξεκουραστούν. Αν το θέλουμε πολύ, που νομίζω ότι το θέλουμε, θα πάμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο αποτέλεσμα» ανέφερε σχετικά ο τεχνικός του Περιστερίου.

Από τη πλευρά του ο Μάκης Γιατράς τόνισε μετά τη νίκη της ομάδας του:Δεν ήταν θέμα τακτικής, ήταν θέμα ψυχής και πνευματικής συγκέντρωσης. Η εμφάνιση της Τετάρτης μας αδικούσε. Οι παίκτες παίζουν, οι παίκτες κερδίζουν. Δεν τελείωσε, όμως, τίποτα. Το Περιστέρι διαθέτει πολύ καλή ομάδα».

Για το τι συνέβη στο παιχνίδι του «Τόφαλος»: «Δικαιολογίες μπορείς να βρεις πάρα πολλές. Όπως είπα ήμασταν στενοχωρημένοι που χάσαμε στο Κύπελλο. Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια στην Πάτρα, το ίδιο και εμείς απόψε. Θεωρώ ότι θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ και στις λεπτομέρειες».

 

Basket247team.gr

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr