Καντζούρης: «Τα δώσαμε όλα από την πρώτη ημέρα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο»

May 13, 2021

Στους τραυματισμούς κατά την διάρκεια της χρονιάς στάθηκε ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος τόνισε πως οι Ροδίτες το πάλεψαν και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα.

 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Ροδιτών:

«Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στο Λαύριο, το οποίο πραγματικά έδειξε ένα εκπληκτικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και στον κόουτς Σερέλη. Νομίζω ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ήταν πολύ σταθεροί και έπαιξαν πολύ καλά και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο όταν δούμε το ρόστερ της ομάδας, που αποτελείται κυρίως από ρούκι Αμερικανούς. Μπράβο τους και καλή συνέχεια. Όσον αφορά τη δική μου την ομάδα, νομίζω ότι τα δώσαμε όλα. Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προσωπικό, σε όλο το σταφ γενικότερα, στο οποίο είμαι ευγνώμων γιατί δούλεψα ανάμεσα σε πολύ καλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι είναι κάτι που μένει σε τελική ανάλυση. Η ομάδα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και μιλάω για το κομμάτι των τραυματισμών, όπου δεν ήμασταν ούτε μία ημέρα πλήρεις, κατάφερε τον στόχο όχι μόνο της παραμονής, αλλά και των playoffs. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους».

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr