Σερέλης: «Τεράστιο βήμα η τετράδα, όλη η πόλη θέλει να παίξει Ευρώπη»

May 13, 2021

Μετά την νίκη πρόκριση του Λαυρίου στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε πως είναι ένα τεράστιο βήμα, ενώ άπαντες στο Λαύριο θέλουν η ομάδα να αγωνιστεί σε διεθνή διοργάνωση την νέα σεζόν.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στην ομάδα μου, διότι κάναμε ένα τεράστιο βήμα. Είμαστε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους τέσσερις του πρωταθλήματος. Όλη η χρονιά, όλοι οι κόποι μας, νομίζω ότι σήμερα δείξαμε το πόσο πολύ το θέλαμε να ευοδωθούν.

Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ρόδου. Είναι μία ομάδα που από την αρχή του πρωταθλήματος παίζει πολύ καλά και πολύ οργανωμένα. Είχε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος μικρό ροτέισον και ίσως κάποιες φορές αυτό να το πλήρωσε σε κάποια παιχνίδια, ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Όμως, είναι μία ομάδα που παίζει πολύ όμορφο και σωστό μπάσκετ και νομίζω ότι και σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες»

Για την Ευρώπη δήλωσε: «Το ευρωπαϊκό εισιτήριο, επειδή το Περιστέρι κέρδισε τον Προμηθέα, δεν είναι τόσο δεδομένο όσο φαίνεται… Σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι που συζητάμε. Το Λαύριο, όλη η πόλη κάνει τα πάντα για να παίξει Ευρώπη»..

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr