Χάνλαν για Προμηθέα: «Να σταματήσουμε το σερί τους»

Apr 27, 2021

Ο Ηρακλής κοντράρεται αύριο (28/04) με τον Προμηθέα κι ο Ολιβιέ Χάνλαν ανέφερε πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σταματήσουν το νικηφόρο σερί των Πατρινών.

 

Αναλυτικά, όσα γράφει στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ:

«Το καλύτερο δυνατό για να σταματήσουμε το σερί του Προμηθέα

Καλησπέρα σας,

Φτάσαμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η ομάδα μας θέλει την νίκη στον αγώνα κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, για να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Είχαμε μια εβδομάδα προετοιμασίας για τον αγώνα ενάντια στον Προμηθέα, με διαθέσιμους όλους τους παίχτες που έχει η ομάδα στην διάθεση της, εκτός από τον Φώτη Γεωργαλά, ο οποίος είναι τραυματίας και του εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατός και υγιής στην αγωνιστική δράση.

Τα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τον ιό του Covid-19, προσπαθούν καθημερινά να ανεβάσουν ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμοι και να μπορέσουν να μας βοηθήσουν να πάρουμε τους 2 βαθμούς της νίκης, όπου με συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα μας ανεβάσουν σε θέση που οδηγεί στα play offs του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου για 15 περίπου λεπτά επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, κάτι το οποίο στον αγώνα κόντρα στο Προμηθέα πρέπει να το κάνουμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Προμηθέας ξέρουμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και έρχεται να μας αντιμετωπίσει με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από ένα σερί 5 νικηφόρων παιχνιδιών, αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σταματήσουμε αυτό το σερί τους και να είμαστε οι νικητές στο τέλος».

 

Basket247team.gr

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr