Σαχπατζίδης: «Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του»

Apr 27, 2021

Για το τελευταίο παιχνίδι του Μεσολογγίου στην Α1 κόντρα στον ΠΑΟΚ έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Σαχπατζίδης.

 


Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο παιχνίδι μας στην Α1. Κοιτάζοντας πίσω στη φετινή χρονιά δεν μπορώ παρά να νιώθω περήφανος για την προσπάθεια όλων, των συναθλητών μου, του τεχνικού επιτελείου και των ανθρώπων της ομάδας, της διοίκησης.

Μπορεί να μην καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, που ήταν η παραμονή μας στη μεγάλη κατηγορία, όμως παλέψαμε σε κάθε παιχνίδι και δεν φοβηθήκαμε κανένα αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε τόσες αντιξοότητες που φτάσαμε στο σημείο να μη μας ξαφνιάζει τίποτα! Από το γήπεδο μέχρι τη συχνές αλλαγές στο ρόστερ σχεδόν κανένας μήνας δεν ήταν ίδιος με τον προηγούμενο!

Κλείνοντας θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο μας, ο οποίος αν και, λόγω των συνθηκών, δεν μπόρεσε να έχει φυσική παρουσία στο γήεδο, μας στήριξε με κάθε τρόπο. Προσωπικά, δεν γνωρίζω καμία άλλη ομάδα, της οποίας οι οπαδοί στήριζαν με τα μηνύματά τους την προσπάθεια σε κάθε αγωνιστική ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε όλους.

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr