Μούρτος: «Η αυταπάρνηση και η κατάθεση ψυχής έπαιξαν τον ρόλο τους για την νίκη επί του Ηρακλή»

Apr 27, 2021

Για την μεγάλη ανατροπή και νίκη κόντρα στον Ηρακλή που σήμανε και την σωτηρία της Λάρισας μίλησε μέσω του ΕΣΑΚΕ ο Σπύρος Μούρτος, ο οποίος υποστήριξε πως θα χαρούν το αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο.

 


Αναλυτικά:

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την εξασφάλιση της σωτηρίας από τη Λάρισα Bread Factory, η οποία θα παίξει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, εκεί όπου πρέπει να διαθέτει ομάδα η πόλη της Λάρισας.

Παρά τις δυσκολίες και το άγχος, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή BC που δεν ταξίδεψε για... περίπατο στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ, στη διάρκεια του αγώνα μιλούσαμε αρκετά μεταξύ μας, έτσι ώστε να παίρνουμε δύναμη, όταν το σκορ ξέφευγε υπέρ του αντιπάλου.

Η αυταπάρνηση και η κατάθεση ψυχής στο παρκέ, σε συνδυασμό με τις σωστές αποφάσεις, έπαιξαν το ρόλο τους, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε τη σπουδαία ανατροπή, απέναντι σε ένα δουλεμένο σύνολο.

Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα φέτος, διότι «κλείσαμε» με τον καλύτερο τρόπο μία περίεργη χρονιά, που στιγματίστηκε από την απουσία του κόσμου.

Πλέον, ταξιδεύουμε για το τελευταίο ματς της σεζόν το οποίο επιβάλλεται να χαρούμε, καθώς παίζουμε με το Λαύριο Megabolt που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Έπειτα από το φινάλε της συγκεκριμένης «μονομαχίας», θα ξεκουραστούμε, απολαμβάνοντας τους... καρπούς των κόπων μας.

Να είστε καλά!

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr