Επιστροφή στις προπονήσεις στον Άρη με μια απουσία και μια αλλαγή

Feb 15, 2021

Οι παίκτες του Άρη επωφελήθηκαν με οκτώ ημέρες ξεκούρασης λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για Κύπελλο και «παράθυρα» Ευρωμπάσκετ.

 


Σήμερα οι παίκτες της ομάδας επιστρέφουν στο παρκέ και ξεκινούν την προετοιμασία ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων με 1 απουσία. Ο Γιάννης Κουζέλογλου βρίσκεται στην Εθνική όντας μια από τις επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου και επομένως δεν υπολογίζεται στα προπονητικά πλάνα του Σάββα Καμπερίδη για αυτές τις ημέρες.

Επίσης, ο Τζαμάλ Σούλερ μετράει... ώρες στον «Αυτοκράτορα», καθώς θα λυθεί το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει με την ομάδα, αφού δεν έχει αφήσει θετικά στοιχεία από την φετινή του παρουσία.

Σήμερα (15/02) επιστρέφουν από τις πατρίδες τους, οι Μάριο Τσάλμερς, Μάριο Λιτλ και Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Όσο για τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Κουίντον Ντεκόζι, οι δύο αθλητές είχαν παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και θα είναι κανονικά όπως και οι υπόλοιποι στην προπόνηση.

 

Άκης Γεωργαντάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr