Καμπερίδης: Έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια που είναι όλη η χρονιά

Jan 17, 2021

Στα δύο επόμενα παιχνίδια κόντρα σε Μεσολόγγι και Ηρακλή που σημαίνουν πολλά για την φετινή σεζόν του Άρη αλλά και στις πιο μικρές κατηγορίες που βρίσκονται σε αδράνεια στάθηκε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης.

 

Αναλυτικά όσα είπε o προπονητής του Άρη:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, στόχος ήταν να μη δεχθούμε εύκολους πόντους και νομίζω σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Έχουμε δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή που είναι παιχνίδια δίχως αύριο για εμάς. Θα πρέπει να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να ξεκολλήσουμε από τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Μακάρι να είχαμε και τον κόσμο στο πλάι μας.

Ήθελα να πω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι αθλητές του μπάσκετ στις άλλες κατηγορίες που ζουν από αυτό και βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση, είμαστε δίπλα τους.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες για να παίξουνε οι Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς. Είναι τέτοια η φύση του αθλήματος που όποιος παίζει πρέπει να δίνει την ψυχή του και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ως δικαιολογία τις απουσίες».

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr