Μουράτος: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στην Λάρισα και να μην επηρεαστούμε από το σερί νικών μας»

Jan 10, 2021

Στο μεγάλο επιθετικό ταλέντο της Λάρισας αλλά και στην ανάγκη να μείνει συγκεντρωμένο και να μην παρασυρθεί η ομάδα του από τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αναμετρήσεων στάθηκε ο Βασίλης Μουράτος 24 ώρες πριν την αυριανή αναμέτρηση (11/1, 20:00).

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ο γκαρντ του Λαυρίου:

Μεγάλο επιθετικό ταλέντο η Λάρισα

Καλησπέρα σας!

Άπαντες έχουμε αφήσει πίσω τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στο νικηφόρο σερί που έχουμε. Mπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο -για τη συνέχεια του πρωταθλήματος- παιχνίδι απέναντι στη Λάρισα.

Απέναντι μας είναι μία ομάδα με μεγάλο επιθετικό ταλέντο και παίκτες που γνωρίζουν καλά το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην επηρεαστούμε από το σερί των νικών που έχουμε, ιδιαίτερα των δύο προηγούμενων μεγάλων νικών, γιατί το πρωτάθλημα συνεχίζεται και σημασία έχει η διάρκεια που θα έχουμε σαν ομάδα.

Η ομάδα έχει συνοχή, είμαστε μια οικογένεια και πιστεύω ότι αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας θα τα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε και να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr