Δρακόπουλος: «Να γινόμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι, Final 4 σε ουδέτερη έδρα για το Κύπελλο»

Jan 10, 2021

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος, μίλησε στην ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, στον Στέργιου Καλύβα αλλά και στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη φετινή χρονιά: «Είναι μια περίεργη χρονιά, θα μπορούσε να πάει καλύτερα αλλά είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο θα επανακάμψουμε».


 Για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε τον Στέργιο Καλύβα: «Να έχουμε νέους ανθρώπους με κίνητρο για να δουλέψουν, το δεύτερο να είναι Θεσσαλονικείς και το τρίτο να είναι Ηρακλιδείς. Στα 2/3 είμαστε μέσα οπότε επιλέξαμε τον κύριο Καλύβα».

  Για τους στόχους του Ηρακλή: «Ο στόχος είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα, να έχουμε έναν ελληνικό κορμό και να οργανωθούμε ως σύλλογος και ο Ηρακλής να μην εξαρτάται από έναν άνθρωπο, να είναι ανεξάρτητος. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς ναι, εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω τα επόμενα χρόνια ο Ηρακλής δεν θα εξαρτάται από μένα».

 
Για το αν οικονομικά βγαίνει η χρονιά: «Πιστεύω θα έχουμε ένα θετικό ισοζύγιο του χρόνου. Για μας έχει βγει η χρονιά, δεν θα υπάρξουν οικονομικά θέματα».

Για το τι θα γίνει με τη διοργάνωση του Κυπέλλου: «Είναι θέμα της ομοσπονδίας. Εμείς θέλουμε να γίνει Final-4 σε μια ουδέτερη έδρα. Από τις ομάδες που θα προκριθούν να μην είναι καμία γηπεδούχος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr