Λυκογιάννης: «Να ξαναρχίσουν αγώνες στις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και στις ακαδημίες»

Jan 03, 2021

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από το Περιστέρι, τονίζοντας πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα αλλά θα ήθελε να αποφύγει τις αλλαγές παικτών.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

 Αρχικά σχολίασε: «Νομίζω το πιο σημαντικό πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ακολουθούσαμε το ρυθμό ήμασταν αρκετά καλοί, ήταν ότι χάσαμε τελείως τον ρυθμό μας στην επίθεση. Οι επιλογές που είχαμε δεν ήταν σωστές. Αυτό επηρέασε και την αμυντική μας λειτουργία».

Για το πρόβλημα που υπήρχε στη θέση «1»: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε αρκετές θέσεις, αλλά έχω ξαναπεί ότι προτεραιότητα είναι να λειτουργήσουμε με τις λιγότερες αλλαγές και με τα λιγότερα έξοδα. Φέτος γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και εμείς δεν θέλουμε να την κάνουμε πιο δύσκολη με περιττά έξοδα».

 
Για την ΑΜΚ: «Νομίζω ότι είναι σίγουρα ένα κομμάτι στο οποίο οι άνθρωποι της ΚΑΕ έχουν επενδύσει πολλά για να μειωθούν τα έξοδα που υπάρχουν από προηγούμενα χρόνια».

 Τέλος σημείωσε: «Εύχομαι να μπούμε σε μια κανονικότητα και να ξαναρχίσουν αγώνες και στις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και στις ακαδημίες που έχουν μείνει τα παιδιά χωρίς μπάσκετ πολύ καιρό».

 

Άκης Γεωργαντάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr