Χατζόπουλος: «Να σώσουμε όλοι μαζί το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, στόχος οι 500 χιλιάδες ευρώ»

Jan 03, 2021

Ο χρηματοδότης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε για την ΑΜΚ που έχει προγραμματιστεί, καλώντας τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, ενώ έθεσε ως στόχο τα 500.000 ευρώ.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την παρουσία του στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Προσπαθώ να είμαι σε όλα παρών»

Για την ΑΜΚ: «Έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή από το καλοκαίρι και αφού έχουμε κάνει κάποιες προσπάθειες με δικά μας μέσα ήρθε η ώρα να απευθυνθούμε στον κόσμο. Η μετοχή κοστίζει 5 ευρώ και το μίνιμουν κατάθεσης είναι 10 ευρώ δηλαδή δύο μετοχές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια όλοι μαζί προσπαθούμε να σώσουμε το τμήμα του μπάσκετ. Ήρθε η ώρα όλοι μαζί ενωμένοι να σώσουμε το μπάσκετ».

 
Για τον στόχο που έχει τεθεί: «Ο στόχος είναι 500.000 ευρώ, αυτό θα είναι ένα καλό ποσό για να ξεχρεώσουμε κάποια παλιά χρέη και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

  Για το αν υπάρχει ανταπόκριση μέχρι στιγμής: «Από χθες που βγήκε το βίντεο έχουν έρθει πολλά μηνύματα στήριξης. Άνθρωποι που φέτος δεν μπόρεσαν να πάρουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο μας λένε ότι θα δώσουν τα χρήματα σε μετοχές. Αν τα 20.000 διαρκείας της Τούμπας γίνουν μετοχές στο μπάσκετ τότε θα έχει επιτευχθεί ένας στόχος».

Για το από του αντλεί δύναμη να συνεχίζει την προσπάθεια: «Το κουράγιο έρχεται μέσα από την ψυχή και την αγάπη γι αυτή την ομάδα. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές και το θέμα είναι να τις ξαναζήσουμε».

Για το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει: «Αν παλεύουμε μόνοι μας θα πάρει πολά χρόνια, αν ενωθούμε όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεχρεώσουμε την ΚΑΕ».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Είναι πλήγμα για τις ομάδες, ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στον κόσμο του και τα εισιτήρια που δεν έχουμε φέτος είναι μεγάλο πλήγμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr