Μετά τον Γιατρά ο Αγγέλου: «Οι Εθνικές κατηγορίες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, να λυθεί το πρόβλημα από την Πολιτεία»

Jan 03, 2021

Μετά τον Μάκη Γιατρά κι ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στις μικρές κατηγορίες που δεν αγωνιζόνται και ανέφερε πως ανήκουν στις... ευπαθείς ομάδες.

 

Αναλυτικά, ο κόουτς του Ιωνικού είπε: «Μακάρι το εμβόλιο του κορωνοϊού να αδειάσει το συντομότερο δυνατό τα κρεβάτια των νοσοκομείων και να γεμίσει τα σχολεία και τα γήπεδα. Τα γεμάτα γήπεδα και οι κατηγορίες που δεν είναι στη βιτρίνα είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του μπάσκετ και του αθλητισμού. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή η κινητήριος δύναμης του μπάσκετ που είναι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες δεν παίζουν και όσο συνεχίζεται αυτό, αυτές θα είναι ευπαθείς ομάδες. Ελπίζω η Πολιτεία να λύσει αυτό το πρόβλημα».

Ο προπονητής του Ιωνικού αναφέρθηκε στο παιχνίδι, υποστηρίζοντας η ομάδα του έκανε κακή εμφάνιση. «Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον. Δεν ξέρω για ποιον λόγο εμείς μπήκαμε στο πρέπει έπειτα από καλές εμφανίσεις σε παιχνίδια στα οποία δεν είχαμε να χάσουμε τίποτε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι όπου νομίσαμε ότι έπρεπε να τελειώσει από το πρώτο λεπτό. Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση αλλά είναι σημαντικό ακόμη μετά από τέτοιες εμφανίσεις να κερδίζεις ένα παιχνίδι».

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr