Καμπερίδης: «Οι παίκτες μου κατάλαβαν ότι αν λειτουργήσουμε σαν ομάδα θα μπορούμε να αισιοδοξούμε»

Jan 03, 2021

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας κι ο Σάββας Καμπερίδης ανέφερε πως οι παίκτες του κατάλαβαν ότι αν λειτουργήσουν σαν ομάδα θα μπορούν να αισιοδοξούν.

 

Αναλυτικά, είπε στη Συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας κόουτς:

«Θεωρώ ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για μια δεύτερη εκτός έδρας νίκη απέναντι σ’ έναν αξιόλογο αντίπαλο, με ποιότητα και καλή κατεύθυνση. Καταφέραμε να τον κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ, γνωρίζοντας την ικανότητά του να ξεπερνά τους 80 πόντους. Η ομάδα είχε αμυντική συνέπεια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κυρίως μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου ελέγξαμε τα ριμπάουντ γιατί είχαμε πρόβλημα στην πρώτη περίοδο. Δυστυχώς όμως, δεν μετουσιώσαμε σε σκορ την προσπάθειά μας. Χάσαμε αρκετά εύκολα καλάθια, είχαμε συνεργασίες οι οποίες δεν ήταν στο ποιοτικό επίπεδο που θα έπρεπε και νομίζω ότι εν τέλει αυτό καθόρισε το αποτέλεσμα».

Κλείνοντας ανέφερε: «Η ομάδα έπαιξε με ομοψυχία και κοινό προσανατολισμό γιατί ήταν κάτι που δεν συνέβαινε στα προηγούμενα παιχνίδια. Φάνηκε ότι οι παίκτες κατάλαβαν ότι μόνο αν λειτουργήσουν σαν ομάδα θα αποκτήσουμε τη δυνατότητα να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τις νίκες που πρέπει για να πετύχουμε και τους στόχους μας».

 

Γιάννης Λέκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr