Thursday, 09 April 2020

Γαβριήλ: «Απολογούμαι για αυτό το έκτρωμα, το χειρότερό μας παιχνίδι»

Jan 18, 2020

Ο προπονητής του Πανιωνίου μετά την ήττα από το Περιστέρι μίλησε με σκληρή γλώσσα για την απόδοση της ομάδας του.

 


Για την ακρίβεια, ο τεχνικός του Πανιωνίου δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου για την Ρενάτα:


«Αρχικά θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια της Ρενάτας και όλους τους φίλους του Πανιωνίου για τον χαμό της κοπέλας. Ένα κορίτσι που εγώ δεν είχα την τύχη να γνωρίσω, αλλά σίγουρα βλέπω την αγάπη που της είχαν και δυστυχώς δεν καταφέραμε κι εμείς να κάνουμε μια νίκη σήμερα. Αυτό είναι το τελευταίο, αλλά θέλω να δώσω τα συλλυπητήριά μου και αιωνία της η μνήμη».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σχολίασε:

 «Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι μακράν το χειρότερό μας παιχνίδι ως απόδοση. Κυριολεκτικά δεν βλεπόμασταν, κάτι το οποίο με εξέπληξε ιδιαίτερα. Θεωρώ ότι αν φεύγαμε από τη Λήμνο το περασμένο Σάββατο και κλείναμε ραντεβού σήμερα στο γήπεδό μας για να παίξουμε το παιχνίδι χωρίς καμία προπόνηση, ίσως είχαμε καλύτερη απόδοση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε σήμερα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά μες στην εβδομάδα.

Προσπαθήσαμε να βάλουμε και τα καινούρια παιδιά στην τακτική, στο κλίμα. Προσπάθησαν και οι Έλληνες παίκτες να βοηθήσουν τους νέους παίκτες. Η τακτική, το πλάνο που κάναμε ήταν συγκεκριμένο και στοχευμένο. Δυστυχώς δε λειτούργησε τίποτα. Πρώτα απ’ όλα γιατί απογοητευτήκαμε αρκετά από τα πολλά άστοχα σουτ. Δε χρειάζεται καν να επαναλάβω τα στατιστικά, δε μπορώ καν να τα αναφέρω. Σίγουρα ήταν ξανά τα 19 επιθετικά ριμπάουντ που είχε ο αντίπαλος για τρίτη εβδομάδα…

Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε κακό φεγγάρι, σε κακή περίοδο. Κάνουμε μια κοιλιά, πνευματικά και σωματικά είμαστε κουρασμένοι, οι αλλαγές έφεραν μία αναστάτωση στη χημεία. Θεωρώ ότι πάντα και στη ζωή πρέπει να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα όταν το αναγνωρίζεις. Εμείς αυτή τη στιγμή αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, παρ’ όλη τη ζημιά που έγινε και είμαστε διατεθειμένοι όλοι στον Πανιώνιο Su Casa, όλο το προπονητικό επιτελείο και οι άνθρωποι γύρω και οι παίκτες πάνω απ’ όλα, οι οποίοι το συζήτησαν στα αποδυτήρια πριν φωνάξουμε και ανέλαβαν τις ευθύνες τους και είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν και τη Δευτέρα (20/1) να μπούμε στο γήπεδο για να διορθώσουμε αυτή την κάκιστη εικόνα.

Απολογούμαι για αυτό το έκτρωμα που παρουσιάστηκε σήμερα και στον κόσμο που ήρθε και σε αυτούς που το είδαν στην τηλεόραση. Πολύ λυπάμαι για την εμφάνισή μας, αλλά έχουμε βάλει σκοπό από Δευτέρα να διορθώσουμε αυτή την κακή εικόνα και να κυνηγήσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

leivadas banner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr