Tuesday, 28 January 2020

Ακόμη μια μεγάλη συνεργασία του Προμηθέα Πάτρας

Oct 31, 2019

Ο Προμηθέας Πάτρας προχωράει σε ακόμη ένα χορηγό με την «Βίκος» να βρίσκεται και αυτή στο πλευρό των Πατρινών.

 

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.», που θ’ αποτελέσει Επίσημο Χορηγό της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους (2019–2020 και 2020–2021).

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, προσθέτοντας ακόμα μια συνεργασία στο ρόστερ της, με την ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας! Για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους (2019–2020 και 2020–2021) η ΒΙΚΟΣ Α.Ε αποτελεί τον Επίσημο Χορηγό της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνεχίζοντας να προάγει τη φιλοσοφία της για το αθλητικό ιδεώδες.

Η Βίκος Cola, το κορυφαίο ελληνικό αναψυκτικό και το μοναδικό με Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος στηρίζει ενεργά και έμπρακτα την προσπάθεια των παικτών και την πορεία τους προς την κορυφή. Επενδύοντας στις υποδομές της ομάδας, χαρίζοντας μοναδικές γευστικές στιγμές στους φιλάθλους και διοργανώνοντας μοναδικές δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, η Βίκος Cola αποδεικνύει πως η δίψα για την επιτυχία δεν σβήνει ποτέ!

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά αθλητικές διοργανώσεις και ελληνικούς συλλόγους, υποστηρίζοντας το κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο του αθλητισμού και βοηθώντας ενεργά στην προώθηση αθλητικών δράσεων με ευεργετική επίπτωση στην κοινωνία μας.

Η σύμπραξη και συνεργασία με τον Προμηθέα στοχεύει ακριβώς στην δημιουργία δράσεων με γνώμονα την αλληλεγγύη και το κοινωνικό συμφέρον και την προώθηση των αρχών της υγιούς αθλητικής άμιλλας, που πρεσβεύει η εταιρεία μας.

«Είμαστε ειλικρινά χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας μεταξύ της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας. Ως εταιρεία έχουμε αποδείξει την έμπρακτη στήριξή μας στον αθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνάπτουμε σχέσεις και να επενδύουμε μακροπρόθεσμα σε συνεργάτες που μοιραζόμαστε την ίδια όρεξη για δουλειά και όραμα για το μέλλον», δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Βίκος Α.Ε.

«Καλωσορίζουμε την εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στην οικογένεια του Προμηθέα. Ξεκινάμε μαζί μια σχέση εμπιστοσύνης με μια εταιρεία που στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί με τέτοιους συμπαίκτες δίπλα μας μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα και να ανεβαίνουμε συνεχώς επίπεδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη» δήλωσε ο Χρήστος Μήλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.)

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα, Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).

Σε ιδιόκτητες εκτάσεις, 223 στρεμμάτων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 65.800m2, όπου η εταιρεία απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών.»

 

Basket247team.gr

leivadas banner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr