Sunday, 17 November 2019

Δηλώσεις προπονητών ΠΑΟΚ-Κύμη

Nov 10, 2018

Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση. Ειδικότερα στην άμυνα, είχαμε εξαιρετική ενέργεια για 40 λεπτά. Βγάλαμε αντίδραση σε μια καλή κι οργανωμένη ομάδα με ξένους, με προσωπικότητα. Περιορίσαμε τους βασικούς ξένους και καταφέραμε να πούμε μια σημαντική νίκη. Όπως είπα, η Κύμη είναι μια ομάδα που παίζει καλά τακτικά, είναι δομημένη κι έχει μια κατεύθυνση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη 4η σερί νίκη κι επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια. Στόχος ήταν να κερδίσουμε. Είχαμε 3 στόχους. Η αμυντική μας προσέγγιση να είναι μεγαλύτερη από τα τελευταία παιχνίδια. Το κάναμε 12-13 λεπτά με την ΑΕΚ. Παίξαμε 25 λεπτά με την Όπαβα και σήμερα παίξαμε σχεδόν στο απόλυτο. Δεύτερος στόχος ήταν να «διαβάσουμε» κάποια πράγματα που χρησιμοποιεί η Κύμη. Είχε πολλές αλλαγές στο πικ εν ρολ. Έπρεπε να προσαρμοστούμε. Στο πρώτο ημίχρονο, βρήκαμε εύκολα καλάθια αλλά δεν τα βάλαμε. Τρίτον, θέλαμε να κερδίσουμε έστω και με έναν πόντο και κερδίσαμε με 18. Η ομάδα ψάχνει την καλή της λειτουργία κυρίως μέσα από τα παιχνίδια. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό με λίγες προπονήσεις. Παίξαμε Σάββατο με την ΑΕΚ και ταξιδέψαμε Κυριακή πρωί. Έπρεπε να οργανώσουμε το παιχνίδι σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι εμφανίσεις κι οι νίκες δείχνουν ότι πάμε καλά, αλλά έχουμε ακόμη για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Ο Χάτσερ είναι πρώτος σε συμμετοχή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι κάνει χρήσιμα πράγματα. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Εξωαγωνιστικά κι αγωνιστικά. Θα υπάρξουν κακές και καλές στιγμές για όλους. Σήμερα ήταν πολύ θετικός κι ώριμος. Ο Γκος είναι ένας παίκτης, που αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος μας σκόρερ στο Champions League σκοράροντας περισσότερους από 15 πόντους σε κάθε παιχνίδι. Η απουσία του τον πήγε λίγο πίσω. Έχοντας ένα μεγάλο ρόστερ ψάχνει ακόμη το ρόλο του. Έχουμε τη δυνατότητα να υπάρχουν παιδιά στην ομάδα με ικανότητες που τους επιτρέπουν να πάρουν ευθύνες. Σήμερα ο Κόνιαρης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η στατιστική γράφει μηδέν πόντους. Ωστόσο είχε δημιουργία και κράτησε τον Μπολντς αρκετά χαμηλά. Είχε σωστές επιλογές και δεν έκανε λάθη. Παίζει ρόλο και το πρόγραμμα πολλές φορές. Περάσαμε πιο ανώδυνα σε σχέση με πέρυσι τα προβλήματα που είχαμε στην πορεία της προετοιμασίας και στο ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε κάνει συνεχόμενες νίκες αλλά δε λέει κάτι αυτό. Η πρόοδος της ομάδας συνεχίζεται όπως κι η εξέλιξή της. Δουλεύουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε όταν θα τα θέλουμε».

Γιάννης Καστρίτης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ και στην ομάδα του για τη σημερινή δίκαιη νίκη, Μετά από ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανές πως μείναμε από δυνάμεις και λύσεις. Ήταν φυσιολογικό να πάρει το παιχνίδι αυτή την τροπή. Παρά την ήττα δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είχαμε τέσσερεις απουσίες. Κάνουμε προπόνηση με 10 ή ακόμη και 9 άτομα. Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι, να μην εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και να πιέσουμε ως το τέλος. Θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Συγχαρητήρια και πάλι στον ΠΑΟΚ για τη σημερινή νίκη, όπως και για την πρόκριση εις βάρος της ΑΕΚ καθώς για τις Ευρωπαϊκές του νίκες. Σίγουρα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ αλλά σε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα εάν δεν προσέχεις συνεχώς δημιουργείς ένα μομέντουμ που στέλνει τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι στις βολές στο πρώτο ημίχρονο, ίσως να ήμασταν πιο κοντά στο σκορ. Αδικείται έτσι η προσπάθεια των παιδιών. Εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να πάρουμε κάτι από τα παιχνίδια αλλά να μη ξεχνάμε πως είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση».

Νίκος Μουχάκης

leivadas banner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr