Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Ρουμελιώτης: Συγνώμη για την συμπεριφορά μου στον Νάσο Βλάχο και το sportcyclades

Jan 30, 2023

Επιστολή συγνώμης για την υβριστική συμπεριφορά του προς την συνεργάτη μας Νάσο Βλάχο και τα μέλη του sportcyclades.gr απέστειλε ο προπονητής του ΑΠΑΣ τα Φανάρια μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό αγώνα της Ναξιώτικης ομάδας με τον ΑΟ Μυκόνου.

Ο κ. Ρουμελιώτης δήλωσε ότι ήταν φωτισμένος, ζητώντας συγνώμη και αναγνωρίζοντας το λάθος του.

Όσο αφορά την αγωνιστική κριτική που του ασκήσαμε σχετικά με τη διαχείριση και την παρουσία του στον συγκεκριμένο αγώνα, ο ίδιος «πετάει το μπαλάκι στην εξέδρα» και παραπέμπει στη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Τουλάχιστον, παρά το λάθος του τον τιμά η αναγνώριση στο έργο που επιτελεί στο sportcyclades και τη σωστή συνεργασία που είχαμε μέχρι χθες.

Αναλυτικά η επιστολή του:

Για αποκατάσταση της αλήθειας. Πρώτον δεν έβρισα κανένα διαιτητή, διαμαρτυρήθηκα και αποβλήθηκα, όπως έχει συμβεί πολλές φορές σε αγώνες μπάσκετ.

Δεύτερον παρά τα προσβλητικά για μένα λόγια που γράφτηκαν αντί για κριτική του αγώνα , οφείλω να κάνω την αυτοκριτική μου.

Η Αυτοκριτική μου λοιπόν μου υποδεικνύει να ζητήσω συγγνώμη από τον δημοσιογράφο Βλάχο Νάσο και από το site για την συμπεριφορά μου μετά το τέλος του αγώνα.

Η φόρτιση μου και το αίσθημα αδικίας για ότι συνέβη στο παιχνίδι δεν αποτελεί δικαιολογία. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια τους για την διάδοση και την προώθηση του κυκλαδίτικου αθλητισμού, άλλωστε πάντα συνεργάστηκα με θετικό πνεύμα σε ότι μου ζητήθηκε.

Πιστεύω ότι τα σκληρά τους λόγια είναι υπό το βάρος της συναισθηματικής τους φόρτισης. Και κάτι τελευταίο. Το δικαίωμα της κριτικής είναι αναφαίρετο. Αφού λοιπόν κατά το site είμαι υπεύθυνος για την ήττα , κάποια υπευθυνότητα έχω, για την τρίτη θέση που αυτή την στιγμή κατέχει ο Α.Π.Α.Σ στο πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση Ρουμελιώτης Κώστας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr