Ανανέωσε τον Γοργότση ο Αίολος Αγυιάς

Jun 23, 2022

Ο Νίκος Γοργότσης είναι ένας παίκτης με ταλέντο και προοπτικές μέσα στη ρακέτα, οπότε ο Αίολος Αγυιάς δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ για να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του.

 

 

 


Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Γοργότση, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες στον Αίολο Αγυιάς, από τους ανθρώπους του συλλόγου και από το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα», δήλωσε ο νεαρός σέντερ και πρόσθεσε: «Η βασική μου επιδίωξη είναι να βοηθήσω τον Αίολο Αγυιάς να πετύχει τους στόχους του και όλοι μαζί να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαι πανέτοιμος για να παίξω στη Β΄ Εθνική. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αρκεί να πορευτούμε στη διάρκεια της σεζόν με ταπεινότητα και σκληρή προπόνηση».

Ο Νίκος Γοργότσης είναι 18 ετών, έχει ύψος 2.03μ. και προέρχεται από τον Προμηθέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr