Σορώτος: «Εύκολη απόφαση για μένα να μείνω στον Δούκα, παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας»

May 16, 2022

Στην τεχνική ηγεσία του Δούκα θα μείνει και την νέα σεζόν ο έμπειρος προπονητής Κώστας Σορώτος, ο οποίος προχώρησε σε δήλωση με την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θεωρώ πως για εμένα ήταν μια εύκολη απόφαση. Η πορεία του ΑΣΕΔ αυτούς τους επτά μήνες μου υπαγόρευε να κάνω αυτό ακριβώς που έκανα, να συμφωνήσω με την ομάδα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όλο αυτό το διάστημα δημιουργήσαμε μια ευχάριστη καθημερινότητα και κρατηθήκαμε ενωμένοι δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας τόσο με τους Διοικούντες του τμήματος όσο και με τους αθλητές στην ομάδα», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Σορώτου λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του με τους «μπλε» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Δουλέψαμε εξαιρετικά δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα αντάμειψαν και την προσπάθεια μας. Είναι τιμή για έμενα που θα παραμείνω στον Δούκα και την επόμενη χρονιά και εύχομαι να έχουμε τα ίδια καλά ή και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Μεταγραφικά, θα παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο και τη φιλοσοφία του Συλλόγου μας. Επενδύουμε και πάλι σε νέα παιδιά που έχουν πάθος και ενθουσιασμό. Θα γίνει πρώτα ένας κύκλος συζητήσεων με τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα και στη συνέχεια θα δούμε πως θα κινηθούμε στη μεταγραφική αγορά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr