Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Πυροδότησε... βόμβα με Γεωργοπαπαδάκο ο Δούκας

Jan 30, 2022

Μεταγραφική... βόμβα πυροδότησε ο Δούκας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Σάκη Γεωργοπαπαδάκου.

 

 

Αναλυτικά:

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Σάκη Γεωργοπαπαδάκο (1986, 1.90μ.). Ο 36χρονος γκάρντ που φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες μετρώντας ουκ ολίγες ανόδους και έρχεται στον ΑΣΕ Δούκα προκειμένου να αποτελέσει ένα ακόμα δυνατό «όπλο» στη… φαρέτρα του Κώστα Σορώτου.

«ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ»

Η προσθήκη του είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνουν οι «μπλε» για την παραμονή τους στην κατηγορία ενώ ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του δεν κρύβει την ικανοποίηση του για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα στελέχη του μπασκετικού ΑΣΕΔ και το προπονητικό επιτελείο. Ο τρόπος που με προσέγγισαν και οι επαφές που έγιναν μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι ήθελαν πολυ να ενταχθώ στην ομάδα και έτσι η απόφαση μου ήταν μονόδρομος.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου και είμαι έτοιμος να ενσωματωθώ στην υπόλοιπη ομάδα και να βοηθήσω όσο μπορώ προκειμένου ο Δούκας να μπορέσει να πετύχει τον μεγάλο στόχο της παραμονής. Το έργο μας δεν είναι εύκολο καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη όμως μέσα από τη σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γενομένης από το ματς που έχουμε την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο τα Μελίσσια όπου οι δυο βαθμοί της νίκης θα είναι πολύτιμοι για εμάς.
Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και θα προσπαθήσουμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή να βγούμε από από τη δύσκολη θέση και να χαμογελάσουμε».

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους παίκτες που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Αμύντας, ο Ιωνικός Νικαίας, το Περιστέρι, ο ΕΦΑΟΖ, το Παγκράτι, ο Μανδραϊκός, Εθνικό Πειραιά και η Δάφνη Δαφνίου. Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στον ΑΟ Παγκρατίου με τον οποίο οι δρόμοι τους χώρισαν στο ξεκίνημα του 2022.

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα καλοσωρίζει τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο στην ομάδα και του εύχεται Υγεία και πολλές νίκες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr