Δούκας: Σορώτος προπονητής, Αγγέλου τεχνικός διευθυντής υποδομών

Nov 30, 2021

Αναλυτικά :

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Κώστα Σορώτο, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της Ανδρικής ομάδας μετά την απόφαση των στελεχών να μην συνεχίσει σε αυτήν ο Κώστας Αγγέλου.

Ο Κώστας Σορώτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν τεχνικό με… πλούσιο παλμαρέ και εμπειρία 40 χρόνων σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, με διακρίσεις αλλά και σημαντικό προπονητικό έργο, στις ομάδες που εργάστηκε.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου μας γνωστοποιεί την απόφασή της να προχωρήσει σε αλλαγές στην στελέχωση του προπονητικού team της ανδρικής ομάδας και σχετικές ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν αργότερα μέσα στην ημέρα…

Ωστόσο, επειδή ο μέχρι χθες head coach της ομάδας, Κώστας Αγγέλου, δεν είναι απλά ένας προπονητής μπάσκετ που συνεργάστηκε με τον ΑΣΕΔ αλλά ένα κεφάλαιο, ένας άνθρωπος του Συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια ο οποίος στήριξε όσο ελάχιστοι το μπασκετικό τμήμα – από τις ακαδημίες του μέχρι και την ανδρική ομάδα – η θέση του βρίσκεται εντός της οικογένειας των «μπλε».

Για το λόγο αυτό, του έχει ήδη προταθεί να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στις ομάδες υποδομών και ακαδημιών του τμήματος, ένας ρόλος τεράστιας σημασίας και ευθύνης για ένα σωματείο που επενδύει στις υποδομές του και πρωταγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα…«.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr