Επίσημο: Αποδέχθηκε την παραίτηση του Παπαδάτου το Παλαιό Φάληρο: «Δεν ευσταθούν οι δηλώσεις του»

Nov 30, 2021

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Παπαδάτο ανακοίνωσε το Παλαιό Φάληρο, τονίζοντας πως δεν ευσταθούν οι δηλώσεις του πρώην πλέον προπονητή της ομάδας.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αλέξη Παπαδάτο. Η διαφορά απόψεων σε κάποια θέματα που αφορούσαν τη διαχείριση της αντρικής ομάδας κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ώθησαν τη Διοικούσα Επιτροπή να αποδεχτεί την παραίτηση του coach Παπαδάτου.

O Α.Ο.Π.Φ. ευχαριστεί τον coach για την ανεκτίμητη προσφορά του σε αυτά τα 3 χρόνια κοινής πορείας αλλά και για την συμβολή του στην άνοδο του συλλόγου στη Β’ εθνική.

Λυπούμαστε, ωστόσο, σχετικά με τις δηλώσεις του για παρέμβαση στο έργο του, καθώς κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και δεν έγινε, καθότι ο σεβασμός προς το πρόσωπό του είναι δεδομένος αλλά δεδομένη επίσης είναι και η κριτική αξιολόγησης που οφείλει να γίνεται από τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παρέμβαση στο έργο και στις επιλογές του που είναι δική του ευθύνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr