Φιλική νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων

Sep 15, 2021

Φιλική νίκη κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας με 63-60.

 

 

Όπως αναφέρει η ομάδα της Καρδίτσας:

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας (πρώτος αγώνας με τον #ΑΕΤ) που πραγματοποίησε η ομάδα μας για τη φετινή χρονιά. Αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός… στην προετοιμασία να κλαις για να δεις χαμόγελα στο πρωτάθλημα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. – #ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 63-60

 Το προπονητικό staff θέλησε μέσα από ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ομάδα των Ικάρων – που θεωρείτε μια από τις ομάδες της τετράδας – να πάρει μία «γεύση» από Β' #Εθνική.

Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στην παρθενική μας εμφάνιση στη Β Εθνική: Psychical game, transition καταστάσεις, πολλές επαφές και πολλά ακόμη που μόνο μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα μπορέσουμε να τα δούμε.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι σήμερα έπρεπε οι παίκτες μας να «βρεθούν» σε πραγματικές καταστάσεις αγώνα της κατηγορίας και γι’ αυτό το λόγω έπρεπε να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής τους.

Ο κόουτς #Βασίλης_Κρομμύδας έχει επικεντρώσει τις προπονήσεις σε συγκεκριμένα κομμάτια της ομάδας και σήμερα το πρόσημο ήταν θετικό σε αυτό που ήθελε να δει… Ημέρα με την ημέρα και μέσα από τις προπονήσεις η ομάδα θα προσθέσει και άλλα κομμάτια (τεχνικά και plays στο παιχνίδι της) για να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Και θα είμαστε…

Η ομάδα μας σε αυτό το δυνατό παιχνίδι αγωνίστηκε χωρίς τρεις παίκτες που έχουν μικροτραυματισμούς αλλά αυτές οι απουσίες, έδωσαν το έναυσμα στο #προπονητικό_staff να δοκιμάσει και σχήματα πολύ ποιο γρήγορα – απ΄ ότι είχαμε σχεδιάσει - στην προετοιμασία.

 Μετά το τέλος του φιλικού, το #Basketball_Club βρέθηκε στις κερκίδες του ποδοσφαιρικού γηπέδου για να παρακολουθήσουν την ομάδα ποδοσφαίρου στο δικό της φιλικό παιχνίδι.

 Το φιλικό παιχνίδι με τον #Αμπελώνα που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο, δεν θα πραγματοποιηθεί.

 Επόμενο παιχνίδι, στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά με την ομάδα των #Τιτάνων την Κυριακή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr