Ανανέωσε Μπακέα και Ζαρμακούπη ο Ερμής Σχηματαρίου

Jul 28, 2021

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιώργο Μπακέα και Λευτέρη Ζαρμακούπη ανακοίνωσε επίσημα ο Ερμής Σχηματαρίου για την νέα σεζόν.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας ανανεώνει την συνεργασια με δυο ταλαντούχα παιδιά που θα στελεχώσουν το ρόστερ μας και την επόμενη σεζόν.

Γιωργος Μπακεας και Λευτερης Ζαρμακουπης θα είναι μαζί μας και την νέα χρονια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β εθνικής..

Ο Μπακέας, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του ,24 ετών, έχει αποκτήσει ήδη αρκετές εμπειρίες και είναι έτοιμος να διαπρέψει με την ομάδα μας , καθώς ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και το παιχνίδι της ομάδας.

Έχει ύψος 2,01, καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ και η παρουσία του με το Μαρούσι στη Β’ Εθνική ήταν καταλυτική αυτά τα χρόνια.

Ο Λευτερης Ζαρμακουπης αθλητής που αποκτήθηκε πέρυσι από την ομάδα του ΕΦΑΟΖ δείχνοντας με τον καλύτερο τροπο τις ικανότητες του τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο οργανωτικό κομμάτι ..

Αισθανόμαστε τυχεροί που δυο τόσο ταλαντούχα παιδιά θα παλέψουν μαζί μας για τους στόχους που έχουμε θεσει στο πρωτάθλημα της β εθνικής.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχιες !!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr