Επίσημο: Ανανέωσε τον Κουζούνη - Κατσαμπάνη ο Εθνικός Πειραιά

May 19, 2021

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ορέστη Κουζούνη - Κατσαμπάνη ανακοίνωσε επίσημα ο Εθνικός Πειραιά, ενόψει της νέας σεζόν.

 

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ορέστη Κουζούνη - Κατσαμπάνη. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα μας και θα την ενισχύσει και τη νέα σεζόν.

Ο Ορέστης πέρσι το καλοκαίρι επέστρεψε στον Εθνικό μας και στις λίγες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής, που έγιναν, πρόλαβε να δείξει το πλούσιο ταλέντο του. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής προσέφερε πολύτιμες λύσεις και έβαλε και αυτός το λιθαράκι του, ώστε ο Εθνικός να κάνει το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια).

Ο Ορέστης Κουζούνης - Κατσαμπάνης δήλωσε σχετικά με την ανανέωση του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι για ακόμη μια σεζόν με τη φανέλα του Εθνικού. Μετά από μια χρονιά που δεν μας άφησε να δείξουμε τις δυνατότητές μας και που μας κατέβαλε ψυχικά, θα δώσω το 100% ώστε να συνεχιστεί η περσινή προσπάθεια. Εύχομαι σε όλους δύναμη και πάνω απ'όλα υγεία.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Μορφωνιού, ο οποίος ήταν σημαντικός παράγοντας στην καλή μας απόδοση και ήταν πραγματικά εξαίρετος και καλόκαρδος άνθρωπος». 

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr