ΑΓΣ Πολυνίκης: «Ουδέποτε καταθέσαμε αίτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΟΚ»

Mar 29, 2021

Ο ΑΓΣ Πολυνίκης ενημέρωσε επίσημα πως ποτέ δεν κατέθεσε αίτηση για τον ορισμό της νυν διοίκησης της ΕΟΚ, ως προσωρινής, μέσω του Πρωτοδικείου όντας μια από τις 21 ομάδες που κέρδισαν το δικαίωμα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

«H διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και πολλώ δε μάλλον προέβη σε παροχή σχετικής εντολής και εξουσιοδότησης προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και κατέθεσε αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης, την νυν διοίκηση της ΕΟΚ.

Διευκρινίζεται ότι η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογός μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας. Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ουδέποτε συναίνεσε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιώργος Γράψας»

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr