Συγκλονίζει ο Κουτίνας: «Το ξέρετε ότι οι αθλητές κοιτούν το μέλλον τους μακριά από το μπάσκετ»;

Feb 23, 2021

Συγκλονίζει ο παίκτης της Νίκης Βόλου, Σάκης Κουτίνας, λέγοντας πως λόγω της τραγικής κατάστασης και του lockdown στο μπάσκετ, οι αθλητές κοιτούν το μέλλον τους μακριά από αυτό.

 

Ο παίκτης της Νίκης Βόλου, συγκλονίζει με τα όσα λέει στο «MagnesiaSports» λέγοντας πως πλέον όλοι στρέφονται σε κάτι άλλο πέρα του μπάσκετ και απομακρύνονται μόνο και μόνο για να επιβιώσουν.

«Η αναμονή σκοτώνει το άθλημα. Σκοτώνει το μπάσκετ. Χάνουμε τις μπασκετικές μας… διαστάσεις, γιατί δεν αρκεί η ατομική προπόνηση. Με ένα τρέξιμο, γυμναστική και ίσως και μερικά βάρη όποιος μπορεί στο σπίτι του δεν καταφέρνουμε πολλά πράγματα, μην έχοντας καν τη δυνατότητα να πιάσουμε μπάλα» είπε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια πως:

«Το ξέρετε ότι αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν παιδιά, αθλητές, που πλέον κοιτούν το μέλλον με άλλο μάτι ακόμη και μακριά από το μπάσκετ; Είναι λογικό, όταν έχουν βασιστεί σε πολλές περιπτώσεις για να καλύπτουν μέσω της αθλητικής δράσης ανάγκες των ιδίων και των οικογενειών τους. Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο θα αυξάνονται οι αθλητές που θα αποφασίσουν μια μέρα να τα παρατήσουν και να απομακρυνθούν από τον χώρο. Αυτό μόνο καταστροφικό μπορεί να είναι… Χάνεται το ίδιο το άθλημα».

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr