Έσπερος Λαμίας - Σοφογιάννης: «Ο αθλητισμός είναι υγεία και η επανεκκίνησή του επιβεβλημένη»

Jan 27, 2021

Στο ΛΑΜΙΑ FM-1 μίλησε ο προπονητής του Έσπερου Λαμίας, Γιάννης Σοφογιάννης, ο οποίος τόνισε πως ο αθλητισμός είναι υγεία και πρέπει άμεσα να γίνει επανεκκίνηση.

 

Αρχικά ανέφερε: «Η επιστολή μας ήταν μια απάντηση σε κάποια κακόβουλα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως εμείς τα ίδια τα σωματεία δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στην φετινή αγωνιστική περίοδο.»

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μια εποχή που όλοι έχουν δίκαιο και οι ομάδες και οι πρόεδροι και η ομοσπονδία να τονίζουν την δική τους θέση. Πρέπει να βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας, αφού αυτό που μας ”καίει” είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να μη σταματήσει,» τονίζει ο κ. Σοφογιάννης.

Εν συνεχεία τόνισε: «Από μικροί έχουμε μάθει την πειθαρχία, όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό. Θα έπρεπε να ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ανοίξει, το λένε και οι ψυχολόγοι! Ο αθλητισμός είναι υγεία και όσο εμείς είμαστε υπεύθυνοι, η επανεκκίνησή του είναι επιβεβλημένη,» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σοφογιάννης.

 

Άκης Γεωργαντάς

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr