Ίκαροι Τρικάλων: Ανακοίνωση

Jan 23, 2021

Η ανακοίνωση:Διαβάσαμε με έκπληξη σε αθλητική ιστοσελίδα ένα άρθρο το οποίο αναφέρει πως υπάρχει καθολική άρνηση των ομάδων του βορρά της Β' Εθνικής κατηγορίας για να εκκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα.
Σαν Ίκαροι Τρικάλων θέλουμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε μας ζητήθηκε η γνώμη μας από κανένα ΜΜΕ για το εάν επιθυμούμε ή όχι την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Αλλά ακόμη και αυτό φαντάζει περιττό για εμάς διότι πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων Κώστας Σκρέτας, απέστειλε ανοικτή επιστολή σε όλους τους εμπλεκόμενους με την οποία μάλιστα ζητά διακαώς την επανέναρξη για να διασωθεί το αγαπημένο μας άθλημα.
Τέλος έχουμε την πεποίθηση ότι οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας μας επιθυμούν την επανέναρξη και αυτό φαίνεται από τις ανακοινώσεις των Αίολου Τρικάλων, Έσπερου Λαμίας και της Νίκης Βόλου τις οποίες και χαιρετίζουμε.

Για το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων
Ο πρόεδρος
Κώστας Σκρέτας

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr