Συλλυπητήρια ανακοίνωση Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

Jan 22, 2021

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε σήμερα Παρασκευή (22/1) η είδηση του θανάτου ενός από τους πιο πιστούς «υπηρέτες» του μπάσκετ μέσα από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Κώστα Παπαδουκάκη, μια είδηση που έγινε γνωστή από την συλλυπητήρια ανακοίνωσε που εξέδωσε η ομάδα του Ιωνικού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΦΥΓΕ» ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ
Ο Κώστας Παπαδουκάκης από σήμερα δεν είναι πια κοντά μας. Ο άνθρωπος που υπηρέτησε το σύλλογο για πάνω από πενήντα χρόνια, «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων. Ο άνθρωπος που ήταν η ψυχή και η καρδιά του αντρικού τμήματος μπάσκετ έγραψε τον επίλογό του στα τόσα χρόνια προσφοράς. Η αγάπη του για τον Ιωνικό και για τους ανθρώπους του ήταν μη μετρήσιμη και ανιδιοτελής. Αξιοπρεπής, με ήθος και άριστος γνώστης του αθλήματος, έχοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο στο σύλλογο της καρδιάς του. Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο. Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν χρόνια, αρνούνται να το αποδεχτούν.
Αγαπημένε μας και καλέ μας φίλε Κώστα, θα είσαι για πάντα κοντά μας. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας. Θα είσαι για πάντα « ΠΑΡΩΝ» σε οποιοδήποτε δραστηριότητα του συλλόγου. Είδη…μας λείπεις.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σύλλας Χρήστος, ο επίτιμος πρόεδρος Απόστολος Κόντος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ,φανερά συντετριμμένοι, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/1/2021 και ώρα 12:30 μμ στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.
Καλό σου ταξίδι…αγαπημένε μας και παντοτινέ μας φίλε Κώστα μας».

 

Η δημοσιογραφική ομάδα του Basket247.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Παπαδουκάκη.

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr