Πρόταση για μαζικούς εμβολιασμούς από τη Πεντέλη

Jan 20, 2021

Η ΑΕ Πεντέλη έκανε τη δική της πρόταση για επανέναρξη των πρωταθλημάτων και κάνει λόγο για μαζικούς εμβολιασμούς.

 

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ θέλει να εκφράσει το ενδιαφέρον της για την επανεκκίνηση του μπάσκετ που πρέπει σε επίπεδο προπονήσεων να είναι άμεση για όλες τις ηλικίες, ενώ και για την την αναγκαία ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, ακούει με ενδιαφέρον τις αξιόλογες προτάσεις που δημοσιοποιούνται από διάφορες κατευθύνσεις.

Πριν όμως από οποιαδήποτε συζήτηση για λεπτομέρειες, θεωρούμε ως απαραίτητη προϋπόθεση την δημιουργία άμεσα ενός περιβάλλοντος ανοσίας με τον εμβολιασμό 4000 εμπλεκομένων αθλητών ,προπονητών και παραγόντων. Έτσι δεν θα υπάρχει η ανάγκη εβδομαδιαίων tests αλλά παράλληλα θα αποφευχθεί και η ανάγκη μιας εκ νέου διακοπής των πρωταθλημάτων.

Νομίζουμε ότι προς την κατεύθυνση αυτή θα πρέπει να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας όλοι οι ενδιαφερόμενοι Φορείς και Σωματεία, προσβλέποντας στο έμπρακτο ενδιαφέρον της Πολιτείας για το Άθλημα».

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr