Αποκλειστικό Basket247: Ανατροπή με την μεταγραφή Αγκμπελέσε!

Nov 20, 2023

Ανατροπή στην μεταγραφή του Ντάνι Αγκμπελέσε σε ομάδα της Elite League υπάρχει το τελευταίο διάστημα.

 

 

 

Όπως είχε ενημερώσει πρώτο και αποκλειστικά το Basket247, ο 33χρονος ψηλός ήταν κοντά στο να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του στον Μίλωνα. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το Basket247 κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε... πίσω για την περίπτωση του, εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί και πιστεύοντας πως σε αυτήν την κατάσταση δεν θα μπορέσει να βοηθήσει όσο θα ήθελαν σε μια ομάδα που θέλει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Ωστόσο, σε ελληνικά λημέρια θα παραμείνει ο άλλοτε σέντερ του Κολοσσού Ρόδου, του Προμηθέα και του Περιστερίου μεταξύ άλλων, καθώς έχει συμφωνήσει με το Ψυχικό για την συνέχεια της φετινής χρονιάς. Ο 33χρονος ΑμερικανοΝιγηριανός θα δώσει λύσεις και εμπειρία στην frontline της ομάδας του κόουτς Ρεμεντέλα, καθώς αυτή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-7 και καλείται να ανακάψει, ενώ παράλληλα θα καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Άντρ Κέλι στην ομάδα του Ψυχικού.

 

 

 

Άκης Γεωργαντάς

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr