Ανανέωσε τον «πρωταθλητή της ζωής» ο Ερμής Σχηματαρίου!

May 25, 2022

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή - κόσμημα όλων των ελληνικών γηπέδων, τον αθλητή που κέρδισε την καθολική αναγνώριση από όλη την χώρα, τον Παναγιώτη Τζαβέλα, ανακοίνωσε ο Ερμής Σχηματαρίου.

 

 

Αναλυτικά:

Είμαστε στην ευχαριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη ανανεωση συνεργασιας για την ομάδα μας με τον αθλητή Παναγιώτη Τζαβελα .

Ο Παναγιώτης μετά από συνάντηση καποιων δευτερολέπτων ( Δεν χρειάστηκαν περισσότερα ) με τον προπονητη μας κ.Οικονόμου δώσανε τα χέρια ώστε ο mvp του περσινού πρωταθλήματος αλλά και της ζωης ,ο πρωταθλητής της Β εθνικής , να είναι μαζί μας και στο παρθενικό μας ταξιδι στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Π.Τζαβελας : " Συνεχιζω να είμαι στην ομάδα που αγαπω,στην οικογένεια μου .Συνεχίζω να ονειρεύομαι κάνοντας αυτό που αγαπώ και αυτό που μου δίνει τεράστια χαρα . Ευχαριστω τον προπονητη μου για όλα ,και ανυπομονώ να δω τους νέους μου συμπαίκτες ."

Ν.Οικονόμου : " Ο αθλητής που αποτελεί παράδειγμα ζωης και θέλησης για όλους μας , θα είναι μαζί μας κ φέτος ..

Σχηματαρι και Τζαβέλας είναι έννοιες ταυτόσημες "

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr