Thursday, 18 April 2024
PHARMANET
 
 

Με στόχο το διπλό στο Μεσολόγγι η Καρδίτσα, τηλεοπτικό το Καρδίτσα - Ψυχικό

Jan 18, 2022

Για το διπλό κόντρα στον Χ. Τρικούπη θα αγωνιστεί η Καρδίτσα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2, ενώ όπως ανακοίνωσε η Θεσσαλική ομάδα, ο Κυριακάτικος αγώνας με το Ψυχικό θα έχει μετάδοση από την ΕΡΤ.

 

 

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Με στόχο τη νίκη ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, αντιμετωπίζει το γηπεδούχο Χαρίλαο Τρικούπη την Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο του Μεσολογγίου. Ένα ματς που ανήκει στη 10 η αγωνιστική και μετά τις αναβολές και τις  διακοπές του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής θα γίνει την Τετάρτη, με τον ΑΣΚ να ξεκινά το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων των επόμενων τριων εβδομάδων. Πέρα από την αγωνιστική απραξία ενάμιση μήνα, τα κρούσματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα το τελευταίο διάστημα, ήρθαν να προστεθούν και τραυματισμοί, με αποτέλεσμα το έργο των «κυανόλευκων» να γίνεται δύσκολο και πολύ απαιτητικό στο ξεκίνημα των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων.


Όμως, στο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υπάρχει πίστη στις δυνάμεις της ομάδας και εμπιστοσύνη τόσο στο έμψυχο δυναμικό, όσο και στη δουλειά που έχει γίνει από το ξεκίνημα της περιόδου. Έτσι και σε αυτό το ματς, ο ΑΣΚ θα κυνηγήσει τη νίκη με στόχο να φύγει αλώβητος από μια πολύ δυνατή έδρα. Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι μια ποιοτική και πλήρης ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις, στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και σίγουρα, το ματς της Τετάρτης συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, έχοντας σημαντικό βαθμό δυσκολίας. 

Οι προπονήσεις το τελευταίο διάστημα ανέβασαν ρυθμούς με στόχο να ξαναβρεθούν οι αθλητές σε αγωνιστική ετοιμότητα. Δεν υπήρχε η δυνατότητα διεξαγωγής φιλικών αγώνων λόγω των σχετικών απαγορεύσεων, ενώ το τελευταίο ματς που έδωσε ο ΑΣΚ ήταν στις 4 Δεκεμβρίου του 2021, εντός έδρας με αντίπαλο τον Οίακα Ναυπλίου. Από τότε έχουν να δώσουν οι «κυανόλευκοι» επίσημο ή φιλικό αγώνα, επομένως το πρώτοζητούμενο για τον αγώνα της Τετάρτης (5 μ.μ.) είναι η άμεση προσαρμογή της ομάδας στις απαιτήσει και τις συνθήκες ενός επίσημου αγώνα.

Ο ΑΣΚ, όπως κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν, βλέπει τα παιχνίδια ένα-ένα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στον αγώνα του Μεσολογγίου. Ένα ματς που θα ολοκληρώσει τη 10 η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, ενώ θυμίζουμε πως το Σάββατο, αυτή τη φορά για το κανονικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος, υπάρχει άλλο ένα μεγάλο ματς, εντός έδρας αυτή τη φορά με την Α.Ε.Ψυχικού για τη 13 η αγωνιστική.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από την Ε.Ο.Κ., ο αγώνας του Σαββάτου 22/1 μεταξύ του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας και της Α.Ε.Ψυχικού θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της ΕΡΤ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr