Τρικούπης Μεσολογγίου: Ένα βήμα πριν την μεγάλη επιστροφή ο Σαχπατζίδης

Jan 07, 2022

Κινηση που αλλάζει επίπεδο στην ομάδα ειναι έτοιμο να κάνει ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου που πάει για το μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Σαχπατζίδη.

Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός σέντερ σε 8 παιχνίδια στην Basket League με τους Θεσσαλούς είχε 1,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 7,5 λεπτά συμμετοχής, και αναμένεται να επιστρέψει σε μια ομάδα με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα της Α2 πριν από δυο σεζόν, έχοντας 13,9 πόντους κατά μέσο όρο και 6,7 ριμπάουντ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Basket League με την ίδια ομάδα, και όντας αρχηγός της, είχε 7,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο Σαχπατζίδης είχε καταπληκτική συνεργασία με τον Βασιλόπουλο στην τελευταία τους κοινη θητεία στην ομάδα ενώ ισχυροποιεί αφάνταστα την ρακέτα της ομάδας οπου υπάρχει και ο Αλίχοντζιτς.

Πληροφορίες λένε οτι ο Τρικούπης θα κινηθεί και για την απόκτηση περιφερειακού εφόσον προκύψει κάτι καλό στην αγορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr