Κουρουζίδης : “Έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, κατέθεσαν τα πάντα οι αθλητές”

Oct 24, 2021

Την νίκη μετά από συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στις 2 παρατάσεις πήρε ο Φίλιππος Βέροιας στον Υμηττό, επικρατώντας του Αμύντα.

 

 


Πρώτη νίκη στην Α2 κατηγορία απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Αμύντα και ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Χριστόφορος Κουρουζίδης δήλωσε στο filipposbc.gr :

“Έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και είχαμε τη χαρά να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ήττα στην πρεμιέρα απέναντι στο Ψυχικό σε συνδυασμό με τη μέτρια εμφάνιση, μας έκανε να θυμώσουμε με τους εαυτούς μας και κατεβήκαμε στην Αθήνα με πίστη για κάτι καλύτερο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των αθλητών οι οποίοι σήμερα κατέθεσαν τα πάντα στο γήπεδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ξεκουραζόμαστε και από Δευτέρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο, πολύ σημαντικό, παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι στον Κόροιβο.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr