Αναβολή λόγω... Μπάλλου στο Τρίτωνας - Χαρίλαος Τρικούπης

Oct 16, 2021

Αναβολή της... τελευταίας στιγμής προέκυψε στο Τρίτωνας - Χαρίλαος Τρικούπης, στο μεγάλο ντέρμπι της Α2 Ανδρών, λόγω της κακοκαιρίας "Μπάλλου" που πλήττει πολλά σημεία της χώρας.

 


Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές. Το πιο πρόσφατο από όλα είναι τα νερά που συσσωρεύτηκαν στο παρκέ του κλειστού του Στρέφη και κατέστησαν ανέφτικο, να πραγματοποιηθεί το Τρίτωνας - Τρικούπης.

Οι διαιτητές μετά από εξέταση του χώρου προχώρησαν στην αναβολή της αναμέτρησης και πλέον θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, μετά από συννενόηση των δύο ομάδων με την ΕΟΚ.

 

«Στην Αθήνα έχει σταματήσει να βρέχει από χθες. Στο κλειστό του Στρέφη δυστυχώς όχι ακόμα… Η πρεμιέρα της ομάδας μας αναβάλλεται για ακόμα μια εβδομάδα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου», αναφέρει η ανακοίνωση του Τρίτωνα.

 

 

Άκης Γεωργαντάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr