Ανανέωσε Βαρδή και Αναστασόπουλο ο Πανερυθραϊκός

Aug 01, 2021

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιώργο Βαρδή και Δημήτρη Αναστασόπουλου ανακοίνωσε επίσημα ο Πανερυθραϊκός.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζουν Βαρδής και Αναστασόπουλος! 

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους νεαρούς αθλητές Γιώργο Βαρδή και Δημήτρη Αναστασόπουλο, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την υλοποίηση του νέου Μοντέλου Ανάπτυξης του Συλλόγου. 

Αμφότεροι οι 17χρονοι ταλαντούχοι παίκτες έκαναν σημαντικά βήματα προόδου σε αυτή την πρώτη τους σεζόν στον Πανερυθραϊκό μας, με τον Βαρδή μάλιστα να αποτελεί ενεργό μέλος και της ανδρικής ομάδας από την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος κι έπειτα, «γράφοντας» και 7 συμμετοχές στην Α2 (σ.σ. αποκορύφωμα τα 18 λεπτά που πήρε στο ματς των Play-Off Ανόδου με τον Ολυμπιακό). 

Έτσι, Αναστασόπουλος και Βαρδής θα συνεχίσουν να είναι σημαντικά «κομμάτια» στο «παζλ» του σχεδιασμού του Συλλόγου, έχοντας αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες την περασμένη χρονιά και αντιπροσωπεύοντας απόλυτα τη φιλοσοφία Ανάπτυξης που χαράσσει ο Πανερυθραϊκός νέα του «εποχή»! 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr