Α2 Ανδρών: Ρήξη χιαστού ο Κοντούδης στον Πανερυθραϊκό

May 28, 2021

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε και ο Μάνος Κοντούδης στον Πανερυθραϊκό, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

 

 

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Ακόμη ένας παίκτης του Πανερυθραϊκού μας δεν απέφυγε τα χειρότερα, καθώς ο Μάνος Κοντούδης διέβη το κατώφλι του χειρουργείου, μιας και οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη στον πρόσθιο χιαστό, όπως και στον έσω και έξω μηνίσκο, που αποκαταστάθηκε αρθροσκοπικά, σε μία απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση.

Ο τραυματισμός του 19χρονου ταλαντούχου γκαρντ της ομάδας μας, ο οποίος προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Πανερυθραϊκού, προέκυψε στο τέταρτο δεκάλεπτο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Οίακα Ναυπλίου και εν τέλει ήταν πιο σοβαρός απ’ ό,τι αρχικά υπολογιζόταν.

Ως εκ τούτου, ο Κοντούδης τίθεται «νοκ-άουτ» για το υπόλοιπο της σεζόν, προσθέτοντας το όνομά του στη μακρά λίστα των απόντων, μαζί με τους Γιαουρτόγλου, Παππά, Ντουζίδη και Κατσόγιαννη (σ.σ. ο τελευταίος λόγω Πανελληνίων Εξετάσεων), ενώ η επιστροφή του στη δράση αναμένεται τον προσεχή χειμώνα.

Μάνο, «σιδερένιος», περαστικά και όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση!

 

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr