Τρομερή κίνηση από Γκαγκαλούδη: Χάρισε βολές σε αθλητή 27 χρόνια μικρότερό του!

May 09, 2021

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης προχώρησε σε μια εξαιρετική κίνηση στο παιχνίδι με την Καβάλα, καθώς, έκανε χαρούμενο έναν μικρό αθλητή των αντιπάλων.

 

Το Μαρούσι επικράτησε εύκολα της Καβάλας στη χθεσινή αναμέτρηση, ενώ, ο 43χρονος Γιάννης Γκαγκαλούδης «έκλεψε» και πάλι τη παράταση. Όχι για κάποιο επίτευγμα αλλά για τη κίνησή.

Ο «Γκάγκα», στο φινάλε της αναμέτρησης έκανε επίτηδες φάουλ στον 16χρονο Γιάννη Μακαρίτη επιτρέποντας στον πιτσιρικά της Καβάλας να πετύχει δύο βολές. Ο ίδιος αποκάλυψε πως τον παίκτη που θα μπορούσε να είναι και… γιος του γνωρίζει από παιδάκι, όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Καβάλα.

«Αυτόν εδώ το τύπο τον ξέρω από 6 χρόνων που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του… Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια…. Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά… Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει… Πολύ χαρούμενος… Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα… Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου… Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις… Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή… Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν… Μαρούσι είμαστε…», έγραψε στο Facebook.

 

Basket247team.gr

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr